Instant posna kafa

Da li ste znali da sojino mlijeko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline (50-60 % više od kravljeg mlijeka), kao i željezo? Naše instant posne kafe vrlo su pogodne za sve one koji vode računa o svom zdravlju. Proizvodimo ih u tri oblika: OMCAFÉ 2 in 1 Soya Natural, OMCAFÉ 3 in 1 Soya Natural, OMCAFÉ 3 in 1 Soya Vanilla. Takođe, ovaj instant proizvod ne sadrži laktozu, pa je namijenjen i za one koji su netolerantni na mliječni šećer koji se nalazi u kravljem mlijeku. OMCAFÉ je jedini proizvođač kafe na našem tržištu koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlijekom, bez laktoze. OMCAFÉ instant posna kafa je pogodna za vegetarijance.

OMCAFÉ 2 in1 Soya Natural – Posna instant kafa sa sojinim mlijekom. Sojino mlijeko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline (50-60 % više od kravljeg mlijeka), kao i željezo, pa je tako OMCAFÉ 2 in 1 Soya Natural namijenjena za sve one koji vode računa o svom zdravlju. Takođe, ovaj instant proizvod ne sadrži laktozu, pa je pogodan i za one koji su netolerantni na mliječni šećer koji se nalazi u kravljem mlijeku. OMCAFÉ je jedini proizvođač kafe na našem tržištu koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlijekom, bez laktoze.

OMCAFÉ 3 in1 Soya Vanilla – Posna instant kafa sa sojinim mlijekom i ukusom vanile. Prepoznatljiva po neodoljivom ukusu vanilije ova instant kafa predstavlja pravo osvježenje. Namijenjena je za ispijanje u dobrom društvu ili kvalitetnom vremenu samo za vas. Pored toga što sojino mlijeko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline, kao i željezo, OMCAFÉ 3 in 1 Soya Vanilla je vrlo pogodna za sve one koji vode računa o svom zdravlju. Takođe, ovaj instant proizvod ne sadrži laktozu, pa je pogodan i za one koji su netolerantni na mliječni šećer koji se nalazi u kravljem mlijeku. OMCAFÉ je jedini proizvođač kafe na našem tržištu koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlijekom, bez laktoze.

OMCAFÉ 3 in1 Soya Natural – Posna instant kafa sa sojinim mlijekom. Sojino mlijeko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline (50-60 % više od kravljeg mlijeka), kao i željezo, pa je tako OMCAFÉ 3 in 1 Soya Natural vrlo pogodna za sve one koji vode računa o svom zdravlju. Takođe, ovaj instant proizvod ne sadrži laktozu, pa je pogodan i za one koji su netolerantni na mliječni šećer koji se nalazi u kravljem mlijeku. OMCAFÉ je jedini proizvođač kafe na našem tržištu koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlijekom, bez laktoze. Priprema je jednostavna: Sadržaj kesice sipati u 150- 170 ml vruće vode (ne proključale) i dobro promiješati.