OMCAFÉ | Najukusnija kafa u novom ruhu!
16738
post-template-default,single,single-post,postid-16738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Najukusnija kafa u novom ruhu!

Najukusnija kafa u novom ruhu!

OMCAFÉ od samog početka postojanja misli na svoje vjerne potrošače, te se ponaša u skladu sa njihovim zahtjevima. Odlučili smo da Vas obradujemo sa novom, jednostavnijom ali savremenijom ambalažom koja se upotpunosti prilagođava modernim potrebama i načinu života.

Nova ambalaža odlikuje evropskom kvalitetom čija je osnovna uloga hermetičko održavanje mirisa i ukusa svježe samljevene kafe koja se pakuje.

Ambalaža je izuzetno važna stavka u preradi proizvoda i u velikoj mjeri utiče na kvalitet i trajnost proizvoda. Na ovaj način kafa se štiti od vlage, stranih mirisa i svjetlosti.

Našu kafu prepoznatljivu po kvalitetu i neodoljivom ukusu sada možete pronaći u novoj ambnalaži OMCAFÉ Premium koja je nastala kao rezultat praćenja trendova i zahtjeva potrošača.

Posebnu pažnju obraćamo na navike naših potrošača, pa smo našu liniju proizvoda upotpunili sa OMCAFÉ Rio 350 g.
Poznata i kao neizostavan povod za razgovor OMCAFÉ u novom ruhu prije svega se ogleda u svojoj praktičnosti i jednostavnosti.